Bestuur De Oude Vrijheid

Basisschool De Vlinderakker is onderdeel van Samenwijs De Vlinderakker en hoort met vijf andere basisscholen bij De Oude Vrijheid, stichting voor katholiek onderwijs in de gemeente Hilvarenbeek. Het college van bestuur is eindverantwoordelijk voor het onderwijs op de school. Het college van bestuur wil dat alle leerlingen goed onderwijs krijgen. Onderwijs dat kinderen kansen biedt om hun talenten te ontdekken en te ontplooien. En onderwijs dat rekening houdt met verschillen tussen kinderen. Thuisnabij en passend onderwijs voor ieder kind, want ieder kind is uniek.

Centraal daarbij staat het motto van De Oude Vrijheid: SAMEN LEREN, SAMEN WERKEN, SAMENWIJS.

In 2018 krijgt Samenwijs een bijzondere betekenis. De Oude Vrijheid en Klik Kinderopvang gaan verder als Samenwijs opvang en onderwijs. Er is dan één team met één pedagogische visie en één leidinggevende voor alle kinderen van 0 - 12 jaar in een Samenwijscentrum. Zo kunnen we nog beter de doorlopende ontwikkeling van uw kind vormgeven. En kunt u die ontwikkeling nog beter volgen. Ook de besturen en raden van toezicht van de beide organisaties zullen volledig samengaan. In de loop van het jaar informeren we u hier nader over.

Ik wens u en uw kinderen een heel leerrijk en plezierig schooljaar toe!

Arnoud van Leuven, voorzitter college van bestuur Stichting De Oude Vrijheid

Schoolstraat 38 Postbus 88 5080 AB Hilvarenbeek